ELVESZETT POGGYÁSZ ÜGYINTÉZŐ

Köszönjük érdeklődésedet Elveszett poggyász ügyintéző munkakörre vonatkozóan!

Készítettünk számodra egy rövid összefoglalót a fontosabb tudnivalókról a munkakörről, hogy milyen feladatok, felelőségek és élmények várnak rád nálunk!

Reméljük, hogy a jövőben csapatunk tagjaként Üdvözölhetünk majd!

Elveszett poggyász ügyintéző munkakör során a fő feladatod lesz, hogy az elveszett vagy megrongálódott poggyászokról és a repülőgép fedélzetén talált elveszett tárgyakról jegyzőkönyvet készíts és tájékoztasd az utasokat a további teendőiket illetően.

Kicsit bővebben a feladataidról:

A poggyász rendellenességeket kell majd nyomon követned egy olyan számítógépes rendszerben amit a világ összes repterén használnak, a csomagok házhozszállítását vagy az utasnak történő átadását kell intézned, koordinálnod. Ezekről folyamatos tájékoztatást kell adnod az utasoknak és az ehhez kapcsolódó adminisztrációs feladatok ellátása is a munkaköröd része lesz.

Ügyfélszolgálati teendőid is lesznek, melynek ellátása során, személyesen, telefonon vagy e-mailben fogsz segítséget nyújtani az utasoknak.

Természetesen mindezt megelőzi egy 1 hetes általános elméleti oktatás, ahol profi oktatóktól tanulod meg a reptéri munkakörnyezetre vonatkozó minden biztonsági szabályt. Ezt követően kb. 2-3 hétig egy tapasztalt kolléga lesz veled aki segít elsajátatani az elveszett poggyász ügyintézéssel kapcsolatos minden elméleti és gyakorlati tudnivalót.

Mikor érdemes hozzánk jelentkezned?

 • Ha van legalább középfokú végzettséged és kommunikációs szintű angol nyelvtudásod!
 • Ha jól tudsz alkalmazkodni a változatos munkaidőhöz és nem vagy stresszes alkat!
 • Ha szeretsz csapatban dolgozni, de képes vagy önálló döntéseket is hozni!
 • Ha felhasználói szintű számítógépes ismeretekkel rendelkezel!

A többit mi majd megtanítjuk neked! 😉

Hol fogsz dolgozni?

A regülőtér 2A és 2B termináljában, a transit területen található elveszett poggyász ügyintéző pultokban/irodákban.

A Repülőtér egyébként könnyen megközelíthető a 200E buszjárattal, ami a Nagyvárad térről indul és érinti Kőbánya Kispestet is. A Nagyvárad térről a menetidő kb. 40 perc, Kőbánya Kispestről kb. 24 perc alatt érsz be a munkába.

Pár dolog, amire készülj fel:

 • Időnként lesznek túlóráid, de ezeket korrektül ki fogjuk fizetni! A repülőtér egy ilyen üzem, járatkésés esetén előfordulhat, hogy bent kell maradnod tovább.
 • A beosztásod a repülőgépek menetrendjéhez fog igazodni, amit minden hónap 20. napján kézhez kapsz a teljes következő hónapra vonatkozóan. Havonta általában egy szabad hétvégével tudsz kalkulálni. A szabadnapjaid többsége hétköznapra fog esni, legalább tudsz hivatalos ügyeket is intézni! 🙂
 • Több műszakban fogsz dolgozni, viszont ha 22:00 után végzel, vagy 06:00 előtt kezdesz, akkor fizetjük a taxi költségedet, hogy mielőbb hazaérj. Ha autóval jönnél, a repülőtéri parkolási költségedet is mi álljuk!
 • Sokat fogsz tanulni az első pár hónapban, és később is lesznek váratlan helyzetek, de a kollégák és az oktatók mindig a segítségedre lesznek.

Ezért éri meg nálunk dolgozni:

 • Bérezés már az oktatások teljes ideje alatt is jár
 • A fizetésedet bónuszokkal, extra jutalmakkal egészítjük ki, hogy megköszönjük a jó munkádat.
 • 18:00-06:00 közötti munkavégzés esetén az alapbéredet 40%-os bérpótlékkal egészítjük ki.
 • Cafeteria – már a második hónaptól, Szép kártyára fogod kapni.
 • Számos hazai wellness szállodába foglalhatsz szállást kedvezményesen, illetve kedvezményesen vásárolhatsz fitnesz vagy uszoda bérletet is.
hunguest-hotels
parkinn_zalakaros
balatontourist
Hotel Karos Spa
dráva-hotel
danubius_hotels
 • Mivel a céget képviseled a munkád során, így egy elegáns munkaruha szettet biztosítunk a belépési csomag részeként.
 • A túlóráidat mindig korrektül kifizetjük!
 • Lehetőség, hogy külföldön is kipróbáld magad! Ha jól végzed a munkád, 3 év után támogatjuk a Menzies bármely küldföldi bázisára történő áthelyezésedet (amennyiben jól beszélsz a célország nyelvén).
 • Cégen belül folyamatos fejlődési lehetőség vár rád, hogy akár más pozíciókban is kipróbáld magad! Mi örülünk, ha valaki ambíciózus, és itt a nyelvtudásodat is aktívan fogod használni és fejleszteni.
 • Minden szerdán gyümölcsnapot tartunk, hogy egészséges legyél és havonta egyszer bedobunk egy popcorn napot is a jó hangulat érdekében. 😉

Végezetül néhány gondolat amivel, a hosszú távú együttműködés eredményeképpen jó ha tudsz azonosulni:

A repülőtéren fogsz dolgozni, így a biztonság és védelem elengedhetetlen részét fogja képezni a munkádnak. Tehát nagyon fontos számunkra, hogy leendő kollégánk pontos, precíz és megbízható legyen!

menzies_checkin

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésed kattints a jelentkezés gombra!