ELŐTÉRI KISZOLGÁLÓ

Előtéri kiszolgáló

Köszönjük érdeklődésedet Előtéri kiszolgáló pozíciónk iránt! Készítettünk számodra egy rövid összefoglalót a fontosabb tudnivalókról a munkakörről, hogy milyen feladatok, felelőségek és élmények várnak rád nálunk! Reméljük, hogy a jövőben csapatunk tagjaként Üdvözölhetünk majd!

TERMINÁL RAKODÓ

Pozíciót válaszd, ha szeretnél a repülőtéren dolgozni, de nem rendelkezel B.kat gépjárművezetői engedéllyel, vagy nem lényeges számodra, hogy a repülőgép közvetlen közelében dolgozz, inkább a repülőtér terminál épületében szeretnéd a munkádat végezni. Nehézség lehet, hogy a munka kicsit monoton, lassabban telnek a napok, viszont kiegyensúlyozott munkakörnyezetben, fedett / klimatizált helyen dolgozhatsz, fizikálisan kevésbé megterhelő pozícióban. A terminálon belül több feladatkör is létezik. Üresedés és szakképzettség függvénye hogy melyik feladatkörre tudunk majd téged beosztani, a feladatkörökről bővebben az interjú folyamán adunk tájékoztatást.

Minimális feltétel a munkakör betöltéséhez: 8 általános

GÉPKEZELŐ ELŐTÉRI KISZOLGÁLÓ

Munkakört válaszd, ha a repülőgépek szerelmese vagy és a közvetlen közelükbe szeretnél dolgozni. Ha jó fizikai állapotban vagy és nem okoz problémát az utas poggyászok kézi mozgatása. Nehézség lehet, hogy télen a hidegben, nyáron a melegben kell dolgoznod viszont pörgős, változatos munkakörről van szó, mindig van mit csinálni, gyorsan eltelnek a napok. Te kezelheted/vezetheted a vontatókat, szállító szalagokat, folyamatos fejlődési lehetőség vár rád. Ebből a munkakörből lehetőséged lesz arra, hogy rakodásvezetővé válj, illetve ha megcsináltatod a C ill. D. Kat. jogosítványt – vagy esetleg már meg is van – akkor további előléptetések várnak rád! ( A jogosítvány megszerzédésének munkáltató általi finanszírozására lehet pályázni – alap feltétel: kiemelkedően jó munkavégzés, megbízhatóság és szorgalom!)

  • Speciális kiszolgáló eszközök biztonságos kezelése és üzemeltetése, a mindenkori eljárások keretein belül, egy csapatban dolgozva:
    • Földi áramforrás, agregátor
    • Sűrített levegős indító
    • Külső légkondicionáló a repülőgépekhez
    • Konténer rakodó gépek kezelése
    • Késöbbiekben Repülőgépek vontatása ,
    • És még rengeteg más, izgalmas gépezet.

Minimális feltétel a munkakör betöltéséhez: 8 általános + B.kat jogosítvány + Gépkezelő OKJ képesítések (Energiaátalakító berenezés kezelő valamint Emelőgép kivéve targonca) Ha az említett OKJ képzettségekkel nem rendelkezel, akkor sincs minden veszve, tanulmányi szerződésért cserébe nálunk megszerezheted és a költségét cégünk állja.

BUSZVEZETŐ

Buszvezetőként az utasokat szállítod majd a terminál épülete és a repülőgép állóhelyek között.

  • Érkező járatok esetén az utasok biztonságos elszállítása a kijelölt állóhelyről a megfelelő kiszállító kapuhoz, ebben egy a buszba telepített software fog segíteni
  • Induló járat esetén, a buszt felkészíteni a különböző járatokhoz, a kijelölt beszállító kapuknál felügyeled az utasokat, majd elszállítod őket a repülőgéphez.

Természetesen mindezt 1 hetes elméleti és az alap eszközökhöz minimum 2 hetes gyakorlati oktatás előz meg, ahol profi oktatóktól tanulod meg a munkakör minden csínyját-bínját.

Néhány szó rólunk

A Menzies Aviation repülőtéri munkafolyamatokra specializálódott multinacionális vállalat. Többek között, mi intézzük az utasok ki és beszállítását, és a mi csapatunk felel azért is, hogy a csomagok időben és sértetlenül felkerüljenek a gépekre.

Több mint 200 repülőtéren vagyunk jelen, és már Budapesten is közel 400 fős csapattal dolgozunk.

Sokan vagyunk, a társaság összetartó, ezért biztos, hogy te is meg fogod találni a saját társaságodat, leendő barátaidat.

Hol fogsz dolgozni?

A repülőtér 2-es termináljánál.

A nyilvános terek mellett tartózkodó helyiség áll majd a rendelkezésedre, kis konyhával, ahol egy-egy járat között feltöltődhetsz vagy elfogyaszthatod az ebédedet. Illetve ahol felkészülhetsz a következő járatodra.

Repülőtér egyébként könnyen megközelíthető a 200E buszjárattal, ami a Nagyvárad térről indul és érinti Kőbánya Kispestet is. A Nagyvárad térről a menetidő 40 perc, Kőbánya Kispestről kb. 25 perc alatt érsz a terminálhoz.

Pár dolog amire jó ha felkészülsz

  • Időnként lesznek túlóráid, de ezeket korrektül ki fogjuk fizetni! A repülőtér egy ilyen üzem, járatkésés esetén előfordulhat, hogy bent kell maradnod tovább.
  • A munkakörből kifolyólag naponta nagyon sok poggyászt meg kell mozgatnod kézi erővel. Ehhez elengedhetetlenül szükséges hogy jó kondiban legyél!
  • A beosztásod a repülőgépek menetrendjéhez fog igazodni, amit minden hónap 20. napján kézhez kapsz a teljes következő hónapra vonatkozóan. Havonta általában egy szabad hétvégével tudsz kalkulálni. A szabadnapjaid többsége hétköznapra fog esni, legalább tudsz hivatalos ügyeket is intézni! 🙂
  • Több műszakban fogsz dolgozni. Viszont ha 22:00 után végzel vagy 06:00 előtt kezdesz, akkor fizetjük a taxi költségedet, hogy mielőbb hazaérj. Ha autóval jönnél, a repülőtéri parkolási költségedet is mi álljuk!
  • Sokat fogsz tanulni az első pár hónapban, és később is lesznek váratlan helyzetek, de a kollégák és az oktatók mindig a segítségedre lesznek.

Ezért éri meg nálunk dolgozni

  • Gépkezelő OKJ bizonyítványok megszerzését tanulmányi szerződés keretében cégünk biztosítja
  • Bérezés már az oktatások teljes ideje alatt is jár
  • A fizetésedet bónuszokkal, extra jutalmakkal egészítjük ki, hogy megköszönjük a jó munkádat.
  • 18:00-06:00 közötti munkavégzés esetén az alapbéredet 40%-os bérpótlékkal egészítjük ki.
  • Cafeteria – már a második hónaptól, Szép kártyára fogod kapni.
  • Számos hazai wellness szállodába foglalhatsz szállást kedvezményesen, illetve kedvezményesen vásárolhatsz fitnesz vagy uszoda bérletet is.
hunguest-hotels
parkinn_zalakaros
balatontourist
Hotel Karos Spa
dráva-hotel
danubius_hotels
  • Mivel a céget képviseled a munkád során, így egy kényelmes munkaruha szettet biztosítunk a belépési csomag részeként.
  • A túlóráidat mindig korrektül kifizetjük!
  • Lehetőség, hogy külföldön is kipróbáld magad! Ha jól végzed a munkád, 3 év után támogatjuk a Menzies bármely küldföldi bázisára történő áthelyezésedet (amennyiben jól beszélsz a célország nyelvén).
  • Folyamatos fejlődési és előrelépési lehetőség vár rád! Mi örülünk, ha valaki ambíciózus!
  • Minden szerdán gyümölcsnapot tartunk, hogy egészséges legyél. 😉

Íme néhány mondat/tanács a leendő felettesedtől

2009-ben csatlakoztam a Menzies Aviation Kft.-hez. Járatkiszolgálási felelősként (Rampás) dolgoztam 2 évig. Maga a világ nem volt ismeretlen számomra, hiszen előtte egy másik cégnél ugyanezt csináltam 11 évig itt a repülőtéren. Ami nagy különbség volt, az az itteni légkör, a családias hangulat és az hogy a kollégák egymást támogatva végezték a munkájukat.

Két év után Ramp Managerré léptettek elő, ami újabb kihívást jelentett a számomra. A terimálon és az előtéren, a repülőgépek körül dolgozó kollégák csapatának irányítása lett a feladatom. Mind szakmailag, mind emberileg sokat fejlődtem ez idő alatt. Jó érzés volt számomra, az alapokból felépíteni, jelentős háttér támogatás mellet azt a rendszert amiben a poggyászrakodók és az eszközkezelő/buszvezető kollégák jelenleg is dolgoznak.

Azok számára tudom ajánlani cégünket és a terminál rakodó valamint előtéri kiszolgáló pozíciókat, akik nem szeretik a szürke hétköznapokat, hiszen ahogy mi mondjuk „soha nincs két egyforma járat, soha nincs két egyforma nap” illetve azoknak akiknek meg van a kellő szorgalmuk és kitartásuk ahhoz hogy elérjék a céljaikat. Akiket nem riaszt el a korai kezdés vagy az hogy késő este végezzen és a napi több tonna súly megmozgatása.”

Végezetül néhány gondolat amivel, a hosszú távú együttműködés eredményeképpen jó ha tudsz azonosulni

A repülőtéren fogsz dolgozni, így a biztonság és védelem elengedhetetlen részét fogja képezni a munkádnak. Tehát nagyon fontos számunkra, hogy leendő kollégánk pontos, precíz és megbízható legyen!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésed kattints a jelentkezés gombra!